Hyttemodeller

Siden 1979 har Saltdalshytta bygget ferdighytter og feriehus. På Trysil Knut Panorama kan du velge mellom fem ulike hyttemodeller med gode planløsninger, slik at du skal finne noe som passer smak og budsjett. Hyttene leveres i fire ferdigstillelsesgrader; som byggesett, utvendig montert, elektroklar hytte og nøkkelferdig hytte.

Saltdalshytta - solheim b - vinter

Solheim B

Solheim er Aurora-utgaven av den populære Jubileumsmodellen som ble lansert i 2019, med et oppgradert og moderne eksteriør. Her er stua plasser i vinkelen, med god takhøyde og store vindusflater. To gode soverom og et flott kjøkkken er plassert i hver sin fløy. Planløsningen inneholder to boder som etter behov kan oppgraderes til WC, sauna eller vaskerom. Adkomsten er lagt til hyttas bakside, og her er det også en romslig utebod. På loftet er det to disponible/soverom, og en loftsstue med galleri mot stua og utsikten.

Saltdalshytta - smart 2d - host

SMART 2D vinkel KAMPANJE

En vinklet kampanjeutgave av den populære SMART 2-modellen, der målet er å gi deg enda mer hytte for pengene. Som med alle SMART-hyttene fås denne både i 30 og 35 graders takvinkel.

På hovedplanet har hytta to fine soverom og en romslig stue/kjøkkenløsning med utsikt i to retninger. Ildstedet er strategisk plassert for å gi både varme og hygge i hele rommet.
Det største soverommet er meget romslig, og har dessuten utgang til egen uteplass – et yndet sted å nyte solnedgangen før du kryper til køys, eller å strekke seg i morgensol. Badet og boden er lokalisert ved ytterdøra, noe aktive familier med mye utetid vet å sette pris på. Også denne SMART-hytta har et stort loft, der en fin stue er omkranset av to store soverom.

Saltdalshytta - bergstua - vinter

Bergstua

Bergstua er en spennende vinkelhytte med tre soverom, stor bod og en herlig stue-/kjøkkenløsning med lys og luft i overflod. Her danner salong, spisestue og kjøkken en halvsirkel som lar deg følge solgangen og lysets skiftninger gjennom dagen. Skråtak og høye vinduer sørger for at du ikke går glipp av noe. Soverom og bad er trukket ut i en egen fløy. Her er det også trapp opp til en fin sovehems. Denne modellen er en oppgradering av den populære Aurora 994. Dette kjennetegnes blant annet ved at den nye signaturen preger fasadene, samt at hemsen har blitt kraftig forbedret.

Saltdalshytta - aurora-premium-408 - solnedgang

Aurora Premium 408

Stilsikker og praktisk Premium-modell med kjøkkenet og langbordet i sentrum. De store måltidene nytes ved de store vinduene i vinkelen.

Et stort, hesteskoformet kjøkken ligger like ved, og har også god kontakt med stua. Hovedsoverommet har fått egen garderobe og bad med sauna.

Også inngangspartiet er viet spesiell oppmerksomhet, med overbygg, stort vindfang og en tilstøtende sportsbod med gjennomgang.

Saltdalshytta - aurora-premium-412 - vinter

Aurora Premium 412

Aurora Premium 412 består av to sammenkoblede bygg, der det ene er et spektakulært oppholdsrom med god takhøyde og utsikt i alle retninger.

Her ligger salongen og peisen i front, kjøkkenet i bakkant, mens en stor spisestue danner et naturlig midtpunkt. Den andre seksjonen inneholder soverom, bad, sauna, boder og alt du ellers måtte ønske deg.