Om området - unike muligheter

Det nye hyttefeltet Trysil Knut Panorama ligger vakkert til i den nordvestlige delen av Trysil kommune, omtrent en halvtimes kjøretur fra Trysil sentrum.

Om-omradet_LQ

Den gode høyfjellsfølelsen

Trysil Knut Panorama er bare en tre timers kjøretur fra hovedstaden, men allikevel er du sikret den gode høyfjellsfølelsen – blant annet på grunn av den lave tregrensa i området. Hyttefeltet ligger ca. 700-800 meter over havet, så her vil du kunne kjenne på den friske fjellufta.

Hyttetomtene ligger flott til i naturskjønne omgivelser som er midt i blinken for å nyte deilige ferier og fridager. Her vil du finne roen langt borte fra hverdagens mas.

Skogen og fjellet innbyr til utendørsaktiviteter året rundt, og du finner både skiløyper og turstier i umiddelbar nærhet til hyttetomtene. Setter du deg i bilen er heller ikke slalåmbakker eller fiskemuligheter langt unna.

Butikker og nærmiljø

Selv om det føles som man er langt til fjells, er det ikke langt til nærmeste dagligvarebutikk. Tettstedet Jordet ligger ca. 16 km unna hyttefeltet, og her finner du nærbutikk med posttjeneste. Omtrent en halvtimes kjøring unna Trysil Knut Panorama ligger også Trysil sentrum, der finner man de fleste servicetilbud som bank, kjøpesenter, restauranter, café, dagligvarebutikk – til og med afterski.

Hyttefeltet består av 30 byggeklare selveiertomter. 

Finn din hyttetomt

Friluftsliv året rundt

Uansett om man foretrekker å tilbringe tid på hytta om sommeren eller vinteren, er dette det ideelle området for friluftsopplevelser i fjell og skog.

trysilknut-panobilde

Få maksimalt ut av skisesongen sammen med familien

Vi nordmenn elsker hytteliv, og mye av grunnen er vår kjærlighet til friluftsliv og natur. Ei hytte på fjellet er det perfekte utgangspunkt for å dyrke friluftsinteressen, gjerne sammen med resten av familien.

I vinterhalvåret er ei hytte i Trysil Knut Panorama et godt område for å få maksimalt ut av skisesongen. Det kjøres opp flere skiløyper i området og legges til rette for både korte og lengre turer i skisporet. Her nyter man vintersol, en kopp kakao og kanskje en Kvikk Lunsj sammen med familien.

For den som ønsker fart og action

For den som søker mer fart og action er det mulig å ta en dagstur til slalåmbakkene i Trysil – Norges største skianlegg. En halvtime i bil er alt som skal til, så er du klar til å sette utfor de velpreparerte bakkene.

Når solen titter frem og sommeren står for tur, er det gode forhold for korte og lengre fotturer i området. Kjører du mot Trysil sentrum kan du gå den populære ruta opp til Trysilfjellet, eller du kan utforske stiene rett utenfor hyttedøra di. Området har et rikt dyreliv, og du skal ikke se bort ifra at du er heldig og får se villrein, elg, rådyr eller rype i området rundt hytta.

Fiskemuligheter i vårsesongen

Ikke langt unna hytteområdet ligger også det fiskerike vannet Eltsjøen. Dette er et ideelt sted for fluefiske fra mai måned til isen legger seg i slutten av oktober. Her finner du en stor bestand av ørret, men også harr, abbor og lake. Alle kan fiske i dette området, og det er lett å gå rundt vannet for å finne en god fiskeplass – eller man kan dra ut i båt. Det er også tilrettelagt for at bevegelseshemmede skal kunne komme seg ned til vannet.

Samlingssted for hele familien

Uansett om dere er en liten eller stor familie, er det noe spesielt med å kunne samles på hytta i ferier og høytider. Det er her minner skapes og tradisjoner føres videre.

Samlingssted-for-hele-familien_HQ

For store og små

I Trysil Knut Panorama vil både store og små finne seg til rette. De romslige tomtene sørger for godt med boltreplass, og dere velger selv hvordan hytta skal bygges ut fra deres ønsker og behov. Dette gjør det enkelt å legge til rette for at antall soverom rommer både onkler og tanter hvis dere skulle få noen ekstra overnattingsgjester.

Umiddelbar nærhet til skiløyper

Med skiløyper og turstier i umiddelbar nærhet er det lett for hele familien å legge ut på tur både sommer og vinter. I vinterhalvåret kan dere nyte nypreparerte skiløyper i nærområdet, etterfulgt av en varm kopp kakao foran peisen. Om sommeren blir det tid til mange frokostsamlinger på terrassen og turer i fjell og mark.

Et rikt dyreliv

Området har et rikt dyreliv, og du skal ikke se bort ifra at familiens yngre medlemmer for første gang vil få møte på elg, villrein, rådyr og ryper. Hva med å ta med barna på en liten oppdagelsesferd for å se etter spennende dyr?

Uansett hvilke aktiviteter man finner på, er det viktigste at hytta i Trysil Knut Panorama er et trygt og godt sted som vil gi glede til familien i mange år fremover.