Tomt 16

Trysil 51/777

Hyttetomt i midtre rekke beliggende på 764 meter over havet. 

kompass

Tomta ligger syd-vestvendt med gode utsikt- og solforhold!

Se tomt på Trysil kommunekart (ekstern lenke)

Utdrag fra reguleringsplanen

ArealER:
Tomteareal
800
Tillat bruksareal
50
Tillat BYA
0 %
høydeR:
Høyde over hav
0 moh
Mønehøyde
0 m
Møne sidebygg
0 m
Pris:

1.100.000,-

Uplanert tomt uten byggeklausul. Vei, vann og kloakk til tomtegrense (ekskl. kommunale  påkoblingsavgifter)

Oppfyll hyttedrømmen

Trysilfjellet er det perfekte stedet å dyrke friluftsinteressen eller bare slappe av sammen med familien midt i det beste naturen har å by på. Enten dere foretrekker å tilbringe tid på hytta om sommeren eller vinteren vil dere garantert finne roen her, langt borte fra hverdagens mas og byens støy.

Høyfjellsfølelse i Trysil

Selv om området gir en skikkelig god høyfjellsfølelse er det ikke lange avstander med bil til verken skianlegg, dagligvarebutikk, restauranter eller andre servicetilbud.

Samlingssted for hele familien

Hytta er stedet hvor familien samles, hvor barna prøver sine første ski og nye minner skapes. Med romslige hyttetomter og vakre omgivelser ligger forholdene til rette for å oppfylle hyttedrømmen for hele familien.

Dyrk friluftsinteressen

Hva med en skitur i nypreparerte løyper, en forfriskende fottur i fjellet eller en fisketur i Eltsjøen? Trysil Knut Panorama ligger ideelt til for å dyrke friluftsinteressen året rundt.

Prøv vår tomtevelger

Det nye hyttefeltet består av 30 romslige hyttetomter. Tomtene selges som selveiertomter uten byggeklausul – slik at dere kan bygge hytta akkurat slik dere drømmer om.